close
הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
 
לרשימת המאורסים המלאה >>
יעקב רבלין - דין וחשבון
אבי בלום - בית ספר לפוליטיקה
לכל המבזקים
חדשות אחרונות חדשות אחרונות

באגט ביתי - כמה טעים ככה קל להכנה

הוא רך מבפנים וקריספי מבחוץ - ובעיקר הוא חולשה של הרבה אנשים. דמיינו את הריח שלו אצלכם במטבח, יוצא חם ועסיסי מהתנור - לארוחה קלילה ומהירה בכל מילוי שתבחרו. כך מכינים באגט ביתי בקלות

1
הדפס

החומרים:

1 ק"ג קמח.
2 כפות שמרים.
1 כף מלח.
1 כף סוכר.
2.5 כוסות מים פושרים

ההכנה:

ללוש לבצק אחיד, להתפיח עד הכפלה.

לחלק ל- 12 חלקים ולתת להם לתפוח על משטח מקומח.

כעבור עשרים דקות, לרדד כל חלק ולגלגל לצורת הבאגט.

לשים בתבנית, לקמח מעט ולהתפיח בתבנית חצי שעה.

לחרוץ חריצים עם סכין ולפזר מעט קמח מעל.

לאפות בחום 240 (עם תבנית של מים רותחים בתחתית התנור ליצירת לחות) עד להזהבה.


בהצלחה.

הערה: אני שמתי את הבצק במקרר ללילה שלם ורק אחר כך המשכתי את התהליך.

רוצה לקבל עדכונים והטבות בווטסאפ של לובי נשי ? הצטרפי>>
אולי יעניין אותך גם
פתח את כל התגובות   הוסף תגובה
תגובות    
מייק  
 22:48 13/01/2018

הכנתי בדיוק לפי הוראות המתכון אבל עם קמח מלא ויצא מדהים.

הוסף תגובה חדשה
הגב לתגובה זו
1