close
הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
 
לרשימת המאורסים המלאה >>
יעקב רבלין - דין וחשבון
אבי בלום - בית ספר לפוליטיקה
לכל המבזקים
חדשות אחרונות חדשות אחרונות

לכבוד שבת: סופלה שוקולד בקלי קלות

בשביל להרשים או כדי להכין קינוח במהירות, השפית יפית שנבי מציגה: סופלה מרשים בקלי קלות

6
הדפס
סופלה שוקולד. צילום: שפית יפית שנבי
סופלה שוקולד. צילום: שפית יפית שנבי

מצרכים:

4 חלמונים.
2 ביצים שלמות.
1 כוס סוכר.
1 כוס קמח.
150 גרם חמאה.
200 גרם שוקולד מריר.


צילום: שפית יפית שנבי

אופן הכנה:

מקציפים את הביצים + החלמונים ביחד.
תוך כדי הקצפה מהירה מוסיפים את הסוכר.
עד שנוצר קצף, קשה וצהוב.
בינתיים ממיסים את החמאה והשוקולד.
לאחר שהכל מומס מערבבים לתוך השוקולד את הקמח ומערבבים לבלילה חלקה.
מקפלים את תערובת השוקולד עם הקציפה לתערובת אחידה.
יוצקים מהתערובת לתבניות אישיות מאלומיניום או נייר 2'3 גובה בלילה.
אופים 12 דקות בחום של 180 מעלות.
מוציאים מהתנור ומצננים.

• ניתן לשים במרכז כל עוגה קוביית שוקולד לבן /שוקולד קרמל לפני האפייה.
• נשמר מעולה בהקפאה.
• להפשרה במיקרו יש לכוון ל10 שניות בלבד.

רוצה לקבל עדכונים והטבות בווטסאפ של לובי נשי ? הצטרפי>>
אולי יעניין אותך גם
פתח את כל התגובות   הוסף תגובה
תגובות    
סופלה  
השפית 22:12 17/02/2018

ניסיתי.
פעם לא טעמתי כזה מוצלח.
על המרשם.

הוסף תגובה חדשה
הגב לתגובה זו
1
 
סופלה  
 07:39 21/02/2018

אין אפשרות שיהיה פרווה

הוסף תגובה חדשה
הגב לתגובה זו
2
 
חמאה זה חלבי  
יעקב 11:29 21/02/2018

איך אפשר בסעודת שבת חלבי

הוסף תגובה חדשה
הגב לתגובה זו
3
 
איך אפשר אם רוצים פרווה? (ל”ת)
נחמה 07:21 25/02/2018
4
 
בטח- עם מרגרינה (ל”ת)
סופלה 02:28 26/02/2018
5
 
להשתמש במרגרינה  
פרווה  02:28 26/02/2018
6