close
הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
 
לרשימת המאורסים המלאה >>
יעקב רבלין - דין וחשבון
אבי בלום - בית ספר לפוליטיקה
לכל המבזקים
חדשות אחרונות חדשות אחרונות

שילוב מנצח: סטייק עגל בוודקה ושזיפים

בשר עגל, וודקה ושזיפים, מי היה חושב ששלושת החומרים האלה יכולים להשתלב ולהפוך למנה מנצחת? לכבוד ראשוני השזיפים שכבר בחנויות, שפית יפית שנבי עם מתכון מעולה לסטייק עגל בשזיפים וודקה

1
הדפס
צילום: עדינה מנליס
צילום: עדינה מנליס

סטייק עגל בשזיפים וודקה:

חומרים
1 קילוגרם סטייק עגל
מעט שמן
מלח פלפל שחור גרוס
לרוטב שזיפים
200 גרם שזיפים מיובשים
1 כוס וודקה
2 בצלים לבנים
5 כפות שמן זית
4 כפות שמן רגיל
מלח, פלפל שחור

אופן הכנה:

משרים את השזיפים בוודקה במשך כשעה
חותכים את הבצל לקוביות קטנות
מחממים את השמנים במחבת ומטגנים את הבצל היטב
מוסיפים תבלינים
שופכים את השזיפים עם הוודקה אל המחבת הרותחת. שימו לב, תעלה להבה של אש, לא להיבהל!
מחממים במחבת נפרדת מעט שמן וצורבים את הסטייק במשך כשתי דקות מכל צד
זורים על הסטייק מלח ופלפל גרוס
מגישים עם רוטב השזיפים

רוצה לקבל עדכונים והטבות בווטסאפ של לובי נשי ? הצטרפי>>
אולי יעניין אותך גם
פתח את כל התגובות   הוסף תגובה
תגובות    
וואו נראה מתכון מעולה!!!!!! (ל”ת)
משקיענית 23:30 26/04/2018
1