י' ניסן התשפ"ד
18.04.2024

המתכון שישדרג לכם את ארוחת השבת

מתכון אוסובוקו עגל-וויל על מצע פירה תפוחי אדמה וירקות שורש לוקח אותנו אי שם למטבח הצרפתי • את הנתח ניתן לקנות ברשתות השיווק בארץ • צפו בהכנת האוכל הצרפתי - אנחנו, כבר רעבים רק מלראות את הסרטון

עגל-וויל
עגל-וויל



מתכון לאוסובוקו עגל-וויל על מצע פירה תפוחי אדמה וירקות שורש הם ההופעה המחודשת של נתחי העגל-וויל המשובח מצרפת. את הנתח תמצאו ברשתות השיווק.

המתכון לוקח אותנו אל הטעמים של המטבח הצרפתי הקלאסי. בישול נתחי עגל-וויל ביין לבן וירקות - הוא אחד המתכונים המסורתיים. ממש לא קשה לביצוע.

חומרי גלם משובחים הם בדרך כלל הערובה למנה מוצלחת. צפו:

עגל-וויל

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד