י"ב ניסן התשפ"ד
20.04.2024

מתכון לשבת: סלט אבוקדו ופטריות

סלט צבעוני, מיוחד וטעים שמשלב אבוקדו קר ופטריות מטוגנות. מתאים כמנה לסעודה שלישית או כתוספת לסעודת שבת רגילה

מתכון לשבת: סלט אבוקדו ופטריות
שפית יפית שנבי

 


החומרים הדרושים:

2 אבוקדו בשל.
1/2 סלסילת פטריות.
חופן צנוברים.
2 גבעולי בצל ירוק.
חצי לימון.
2 כפות שמן זית.
מלח, פלפל שחור.

אופן הכנה:

חותכים את האבוקדו לקוביות.
פורסים את הפטריות ומטגנים בשמן זית.
מערבבים עם האבוקדו.
סוחטים את הלימון פנימה.
להוסיף את שאר החומרים.
ולערבב היטב.

מתכון לשבת סלט אבוקדו ופטריות שפית יפית שנבי

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד