י"א ניסן התשפ"ד
19.04.2024

לכבוד שבת: סלמון במרינדה אסייתית

מתכון שהוא הכי פשוט והכי טעים ושמתאים להכנה גם רגע לפני שבת בשנייה האחרונה

לכבוד שבת: סלמון במרינדה אסייתית
סלמון במרינדה אסייתית צילום: עדינה מנליס
סלמון במרינדה אסייתית - כמה פשוט, ככה טעים
4 חתיכות סלמון.
למרינדה:
4 כפות רוטב סויה.
4 כפות טריאקי.
4 שיני שום.
1 כף גרידת לימון.
1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד.
2 כפות שמן שומשום.
אופן הכנה:
מערבבים את כל חומרי המרינדה הטב.
יוצקים מעל חתיכות הסלמון.
משרים במקרר לפחות שעתיים.
להכנה בתנור;
מחממים את התנור לחום גבוהה.
אופים ללא כיסוי לא יותר מ15 דקות!
להכנה במחבת:
מחממים קלות את המחבת ללא שמן.
להניח את הסלמון ו"לטגן" כ3-4 דקות מכל צד.
מתכון לשבת סלמון אסייתי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד