י"ט אדר ב' התשפ"ד
29.03.2024
מתכון לשבת חוה"מ

השף החרדי מציג: אצבעות סלמון בקדאיף

לקדאיף שימושים מגוונים במטבח והוא משתלב עם כל חומר גלם שרק נחשוב עליו • השף חיים בורשטיין מציג את המתכון השבועי: אצבעות סלמון בקדאיף - שילוב מושלם בין הקדאיף הטעים לבין אחד הדגים הפופולריים ביותר בשולחן שבת

השף החרדי מציג: אצבעות סלמון בקדאיף
צילום: ביקור חולים וחג: הגרב"מ הגיע לסוכת גיסו המשגיח

לקדאיף יש המון שימושים במטבח והוא מתחבר יפה למגוון של טעמים - ממאפים מתוקים ועד מאפים מלוחים; ולמעשה לכל חומר גלם שרק נחשוב עליו.

כאן השתמשתי באצבעות סלמון והחיבור פשוט מושלם. מתכון קליל וטעים מאוד. מומלץ ממש.

מצרכים ל- 6/7 מנות

* כחצי קילו פילה סלמון טרי חתוך לאצבעות בעובי 3 ס'מ
כוס יין לבן
2 ענפי טימין
קצת כוסברה קצוצה
מלח גס
פלפל שחור גרוס
מיץ מחצי לימון
חופן גדולה של שערות קדאיף

אופן ההכנה:

* מכניסים את כל המרכיבים למעט הקדאיף לקערה
* משרים את אצבעות הסלמון לכ-20 דקות
* מוציאים את אצבעות הסלמון עוטפים כל יח' בקדאיף מכל הצדדים
* מסדרים בתבנית מזלפים מעל השערות שמן זית ואופים ב180 מעלות למשך כ-18-20 דק'

מתכון מתכון לשבת דג סלמון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד