המתכון שישדרג לכם את ארוחת השבת
מתכון אוסובוקו עגל-וויל על מצע פירה תפוחי אדמה וירקות שורש לוקח אותנו אי שם למטבח הצרפתי • את הנתח ניתן לקנות ברשתות השיווק בארץ • צפו בהכנת האוכל הצרפתי - אנחנו, כבר רעבים רק מלראות את הסרטון
- כתבה אינפורמטיבית
- ט' טבת התשע"ח
- 1 תגובות
עגל-וויל
מתכון לאוסובוקו עגל-וויל על מצע פירה תפוחי אדמה וירקות שורש הם ההופעה המחודשת של נתחי העגל-וויל המשובח מצרפת. את הנתח תמצאו ברשתות השיווק.
המתכון לוקח אותנו אל הטעמים של המטבח הצרפתי הקלאסי. בישול נתחי עגל-וויל ביין לבן וירקות - הוא אחד המתכונים המסורתיים. ממש לא קשה לביצוע.
חומרי גלם משובחים הם בדרך כלל הערובה למנה מוצלחת. צפו:
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות